Stedet vårt

Skagenhaugen består av 3 arkitekttegnede hus og et stort uteområde. Som gjester disponerer man hele området alene! Et perfekt samlingssted for familier, venner og bedrifter, og til spesielle anledninger man ønsker å markere og feire.

Det perfekte samlingssted

Skagenhaugen er et perfekt samlingssted for familier, venner og bedrifter, og til spesielle anledninger man ønsker å markere og feire. 

Det er lagt stor vekt på kvalitet og høy standard i det vi gjør, alt fra materialvalg til kjøkkenutstyr.

Idylliske Skagenhaugen

Skagenhaugen ligger idyllisk til på en stor og usjenert tomt på et lite høydedrag med spektakulær utsikt og lys alle veier, enten man er inne eller ute. Alle husene er arkitekttegnede og bygget med tanke på å optimalisere de fantastiske sol- og lysforholdene på stedet.


Det er 14 sengeplasser (5 dobbeltsenger, 2 enkeltsenger, 1 dobbel sovesofa), med mulighet til økt kapasitet (maks 18) med bruk av ekstra madrasser og sofaer.

Stedet er topp utstyrt med bla. utegrill (gassgrill Beefeater), vedfyrt pizzaovn (Alfa) og godt med kjøkkenutstyr inne (bla. kjøkkenmaskin Ankarsrum) - så her er det tilrettelagt for gode matopplevelser!

Hovedhuset

Tegnet og bygget med 5 kanter for å optimalisere inntaket av de fantastiske sol- og lysforholdene på stedet, og for kunne lage lune uteplasser for ulike vær- og vindforhold.

Sjøstua

En nydelig, liten eksklusiv plass i vannkanten. Innredet med heltre eik i tak og vegger og microsement på gulvet. Store vinduer for å ta inn naturen, i all slags vær!

Byggebilde_vinkelhuset sept22

Annekset (ferdig juni 2023)

Består av to fløyer for å skille sosiale og private soner. Mellom fløyene er det overbygget terrasse med utekjøkken og terrasse. Annekset har et selskapslokale/møterom til 28 personer med eget kjøkken og bad, samt egen fløy med to dobbeltrom med egne bad - og ikke minst, fantastisk utsikt fra sengene.

Hengekoye-i-hagen 1

Eget friluftsområde med 360 utsikt

Skagenhaugen har en stor og usjenert tomt som grenser til sjøen på begge sider, og som består av både hage og friluftsområde.

Fasiliteter

Selskapslokalet

Selskapslokalet på Skagenhaugen passer til en rekke ulike anledninger og kan leies uten overnatting. Ta kontakt med oss for mer informasjon og for leie av selskapslokalet.

Planlegg en uforglemmelig tur til Skagenhaugen i dag

Skagenhaugen tilrettelegger for fine stunder sammen i naturskjønne og spektulære omgivelser.

BOok ditt opphold nå