Om oss

Skagenhaugen drives av familieselskapet til Cathrine og Halvor Walla. Vi elsker Bø i Vesterålen, og spesielt den vakre, nordnorske naturen, som varierer stort gjennom sesonger og værskifte.

Cathrine og Halvor

Vi er Cathrine og Halvor Walla. Vi bor i Oslo, men er så ofte vi kan i Vesterålen. Gjennom våre gode venner, Tone og Cato Jakobsen, oppdaget vi vakre Bø i Vesterålen. Etter å ha frekventert hyppig hos våre venner, var beslutningsveien kort da det ble mulig å kjøpe nabostedet, som hadde stor stort potensiale.

 

Vi ønsker å tilrettelegge for gode samlingsstunder for familier, vennegjenger og jobbsamlinger. Vi har valgt å legge stor vekt på high-end arkitektur, nærhet til naturen, ute- og innesoner for å sitte sammen og prate, i kombinasjon med høy komfort og standard.

Med hjelp av arkitekter ble det først tegnet et 5-kantet hovedhus (ferdig 2016) i vedlikeholdsfritt thermowood. I 2020 bestemte vi oss for å videreutvikle stedet for å tilrettelegge for større grupper som vil ha kvalitetstid sammen i disse vakre og unike omgivelsene. Dermed ble det bygget ytterligere to hus til; Sjøstua (ferdig 2022) og annekset (ferdig 2023), som også har et egen fløy for selskaper/møter for opptil 30 personer. 

Skagenhaugen har også et eldre naust (rødt trebygg) som gjestene kan oppholde seg ved, helt i vannkanten. Og kanskje det beste av alt, Skagenhaugen har også en stor og fantastisk naturtomt med en liten topp med 360 graders utsikt, inkludert utsikt mot Møysalen, Lofotveggen og storhavet! På toppen kan man nyte medbrakt kaffe og fantastisk utsikt og natur i helt private omgivelser. Eller om man vil hente med seg en hengekøye og nyte utsikten og alenetid. Her er det mange muligheter! Haugen er en liten (stor), urørt perle i seg selv.

Planlegg en uforglemmelig tur til Skagenhaugen i dag

Skagenhaugen tilrettelegger for fine stunder sammen i naturskjønne og spektulære omgivelser.

BOok ditt opphold nå