Anledninger

Skagenhaugen tilrettelegger for gode stunder sammen.

Gode stunder

Skagenhaugen passer perfekt for grupper som vil samles og kunne være alene i naturskjønne og fredelige omgivelser! Stedet har 14 sengeplasser og selskapslokale/møterom til 30 personer. Hovedkjøkkenet er velutstyrt og meget godt egnet for å lage store måltider. Ønsker man heller å bestille ferdig mat, er det flere gode catering muligheter, som også kan levere på døren. Ønsker man å slippe å gjøre storinnkjøp, kan det også arrangeres. Det kan være deilig å komme til ferdig fylt kjøleskap, spesielt om man ankommer sent på kvelden eller på en søndag. Sengetøy, håndklær og utvask er alltid inkludert i leien, så her er det bare å komme, kose seg og dra – så enkelt!

Dersom du ønsker å leie kun selskapslokalet, kan det bookes her.

Storfamilien

Med alle fasilitetene og den store uteplassen, er Skagenhaugen et behagelig, barnevennlig og koselig sted å samle store og små, enten det er for noen feriedager sammen eller om man vil feire eller markere noe sammen. Det er stor plen hvor man for eksempel kan spille kubb, boccia eller annet gøy.

Vennetur

Et sosialt sted med mange soner å være sammen - både inne og ute. Her får man naturen rett inn! Man kan fyre opp i utestampen, sitte rundt bålpannen, på haugen (Skagenhaugen) eller på plattingen helt nede i vannkanten. Huset er velutstyrt med det som trengs for en sosial samling. Selskapsrommet ligger i en egen fløy og er laget med tanke på lange måltider og sosiale settinger uten å forstyrre soveplassene.

Selskaper

Jubileum, bursdager, konfirmasjoner & bryllup: Skagenhaugen er godt utstyrt for å dekke pent bord til 30 personer. Service, glass, bestikk og duker er inkludert i leien. Bordpynt som blomster, lys og servietter medbringes selv. Ønsker man bistand med arrangement, bistår vi gjerne.

Lutefisk-lag

På senhøstes, oktober og november, er det spennende og spesiell mørketid i Nord-Norge, ofte også med mye (u)vær. Da er det ekstra hyggelig å tilberede og holde lutefisk-lag i naturskjønne omgivelser. Er man heldig kan man også se nordlys i denne perioden.

Ski & Skrei

Januar-april er det skrei-sesong! (skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet, men kommer inn til norskekysten for å gyte). Hva er vel bedre enn å kombinere fersk skrei med en randonee ski-helg i vakre Vesterålen? Det er ikke bare Lofoten og Lyngen som har flotte randonee-topper. Også Vesterålen har mange majestetiske fjelltopper. Det finnes flere lokale Facebook-grupper hvor man kan forhøre seg om lokale ski- og føreforhold.

Jobbsamling, møter & teambuilding

Møterommet er utstyrt med moderne video- og konferanseutstyr. Det er anretningsmøbel i møterommet med tanke på catering til mange folk. Skagenhaugen passer til både dagmøter, strategisamlinger, teambuilding eller andre jobbanledninger. Går arrangementet over flere dager, har stedet 14 sengeplasser. Det er videre mulig å leie seg inn hos andre utleiesteder i umiddelbar nærhet dersom det er behov for mer overnattingskapasitet.

Kurs & seminar

Det store fellesrommet er tilrettelagt for selskaper og jobbsamlinger - men kan også tilpasses for ulike arrangement, f.eks. Yoga-kurs, retreat-samlinger eller pizzakurs. Rommet har nydelig utsikt mot storhavet og 5-6 meter med folde-terrassedører som kan åpnes helt opp, ut mot overbygget terrasse og mer utsikt. Her kan man være sammen i fred og ro.

Pizzakurs

Skagenhaugen er ikke bare opptatt av natur og samvær, men også gode måltider man kan samles rundt. Vi har derfor anskaffet en stor, vedfyrt pizzaovn (Alfa 4 pizze) på eget trillebord. Pizzaovnen er til fri disposisjon for gjester som vil bruke den på egenhånd, og det vil også holdes egne pizzakurs.

Egne kurs & samlinger

Skagenhaugen kan leies til egne kurs/samlinger, om man vil arrangere noe selv.

Catering-muligheter i Bø

Hvis ønske om det, kan vi bistå med innkjøp av mat, samt catering. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med dette.

Ringstad Resort

Telefon +47 +47 906 40 591
f.eks. Tapas

Spar Matbutikk

Telefon +47 76 13 57 77
f.eks. Fiskeretter, asiatiske retter, gryterretter, fiskesupper m.m.

Åsand Brygge

v/Synnøve Solem Olsen
telefon +47 971 40 910
Feks. Bokna fisk, Lutefisk, Baccalao - og ikke minst verdens beste Kvæfjordkake

Planlegg en uforglemmelig tur til Skagenhaugen i dag

Skagenhaugen tilrettelegger for fine stunder sammen i naturskjønne og spektulære omgivelser

BOok ditt opphold nå