Friluftsområdet

Eget friluftsområde med 360 utsikt

 

Friluftsområdet

Skagenhaugen har en stor og usjenert tomt som grenser til sjøen i tre himmelretninger, og som består av både etablert hage og friluftsområde.

I hagen er det gressplen, hengekøye og rognebærtrær, samt 5 terrasser, 1 overbygget utekjøkken med gassgrill og vedfyrt pizzaovn, utemøbler til ulike anledninger (spise, slappe av, prate, bålpanne, nyte utsikten og naturen m.m.). Utemøblene er plassert for å passe de ulike sol- og værforholdene – men møblene er også flyttbare etter ønske! Det er fantastisk utsikt alle veier med usedvanlige gode og lys- /solforhold både tidlig og sent.

Videre ut fra hagen går det en sti opp til et eget  friluftsområde (!), en haug som heter Skagenhaugen. Her er det vilt og vakkert og på toppen har man 360 graders utsikt – mot Lofotfjellene, mot Møysalen (Lofoten og Vesterålens høyeste topp) og mot selve storhavet (Grønland neste!). Ta med termos og sitteunderlag og nyt utsikten fra benken der oppe. Eller lån med deg en hengekøye fra Skagenhaugen, finn deg noen trær – eller pakk med deg sovepose og overnatte der oppe i midnattsol.

Planlegg en uforglemmelig tur til Skagenhaugen i dag

Skagenhaugen tilrettelegger for fine stunder sammen i naturskjønne og spektulære omgivelser

BOok ditt opphold nå